BATERIE PENTRU LAVOAR DEMM STERLING, INALTA, BRONZ, 3,8 L/min

7.770,00 MDL / buc TVA inclus

buc
Adaugă în coş
 • Garanție: 60 luni
 • Nu este în stoc

Descriere

Caracterizate prin designul deosebit și inovațiile privind reducerea cantității de apă utilizată, produsele din gama STERLING, marca FROMAC, sunt o adevărată încântare în casa oricui. Bateria pentru lavoar de culoarea bronz din gama STERLING îmbină frumusețea liniilor clasice cu funcționalitatea într-un produs de calitate excepțională.

Bateria este tip lebădă, fiind concepută pentru a vă ușura modul de utilizare al lavoarului. Gâtul acesteia are o înălțime de 20 cm, ceea ce permite un spațiu suficient pentru spălare și lejeritate în utilizare. Forma este foarte comodă și nu deranjează atunci când bateria este întrebuințată, fie pentru spălatul mâinilor, al feței sau al danturii.

Gama STERLING se remarcă prin elementele de pornire/oprire separate pentru apă rece și caldă. Acestea au o formă clasică, care conferă eleganță și distincție încăperii. Simplitatea designului se potrivește oricărui stil de baie, adăugând un plus de frumusețe încăperii. Cu siguranță bateria va atrage atenția în mod plăcut și va impregna băii somptuozitate și rafinament.

Bateria este confecționată respectând principiile de economisire a apei, care caracterizează produsele FROMAC. Prevăzută cu aerator special, bateria oferă o eficiență ridicată privind consumul de apă, ajutându-vă să salvați cu până la 30% din cantitatea necesară de apă. Aeratorul este conceput pentru a micșora debitul apei, fără să afecteze calitatea fluxului necesar de apă.

Astfel de fiecare dată când utilizăm robinetul vom beneficia de aceiași senzație ca în cazul unui debit normal, doar că va fi redus cu 30%. Inovațiile aduse garantează calitatea funcționalității, în timp ce sunt respectate principiile și standardele ecologice. Pornind de la cele mai mici și banale gesturi, putem face diferențe remarcabile. Salvarea unei părți consistente din cantitatea de apă utilizată ajută la crearea unui mediu mai curat și unui viitor fără poluare.

Economia de apă are consecințe nu doar asupra mediului, ci și asupra cheltuielilor lunare pentru facturi. Investiția în bateriile STERLING este foarte avantajoasă datorită inovațiilor și calității acestora. Fără să facem nici un rabat de la confortul necesar, putem beneficia de reduceri consistente la costurile lunare.

DEMM investeste constant in cercetarea si dezvoltarea de noi produse cu scopul de a oferi eficienta maxima, asigurand in acelasi timp calitate si proiectare.


Vezi mai mult

Specificaţii

TIP BATERIE LAVOAR
BRAND DEMM RUBINETTERIA
SERIE STERLING
MODEL FARA VENTIL
MONTAJ PE LAVOAR
ACTIONARE DUBLA COMANDA
CULOARE BRONZ
FINISAJ LUCIOS
CLASA EFICIENTA ENERGETICA A++
DEBIT MAXIM [L/min] 3,8
RACORD [toli] 3/8
LUNGIME [mm] 190
INALTIME [mm] 200
RACORDURI FLEXIBILE [mm] 350
Vezi mai mult

Detalii livrare

Condiții de livrare

Produsele comandate prin intermediului magazinului online romstal.md pot fi livrate doar pe teritoriul Republicii Moldova.

Produsele comandate online pot fi:

 1. Ridicate personal de client, în orice magazin ROMSTAL
 2. Livrate de către ROMSTAL la domiciliul/șantierul clientului în următoarele condiții:
 • Livrarea produselor se efectuează în cel mai apropiat punct de acces pentru camionul de marfă față de adresa de livrare - la intrarea în bloc/curte, la intrarea pe stradă (în cazul în care există restricții zonale de acces).
 • Produsele NU sunt ridicate la etaj sau livrate în interiorul imobilului.
 • Livrările se efectuiază cu mașinile ROMSTAL.  
 • Paleții, pe care se livrează mărfurile, sunt proprietatea companiei și nu sunt transferați cumpărătorului.
 • Curierul va telefona clientul estimativ cu o oră înainte de a livra comanda sau, în cazul în care clientul nu răspunde, îi va experia un SMS cu informațiile legate de livrare. În absența cumpărătorului sau a unui mandatar la momentul livrării, bunurile achiziționate sunt re-livrate, dar nu mai devreme de a doua zi după ce clientul plătește contravaloarea livrării ratate la unul din magazinele ROMSTAL. În cazul în care livrarea inițială a fost cu titlu gratuit, costul re-livrării pentru Chisinău va constitui 100 lei, iar pentru alte localități – reieșind din Tarifele de livrare indicate mai jos.
 • Clientul trebuie să deschidă coletul la livrare și să se asigure că primește produsul comandat în stare perfectă vizual. Posibilitatea de a verifica tehnic (testa/proba) produsul nu există.
 • Pentru produsele “pe bază de comandă”, termenele de livrare sunt indicate cu titlu orientativ pe site. Termenele exacte de livrare sunt comunicate clienților pentru fiecare produs în parte, de către operatorii magazinului online. Acest tip de produse se livrează doar în condițiile de plată 100% avans.

 

Grafic de livrări

CHIȘINĂU:

Livrările în Chișinău se pot face în aceeași zi, sau în ziua următoare, în funcție de disponibilitatea transportului de livrare.

Livrările se efectuiază în intervalul orar:

 • Luni – vineri: 09:00 – 17:00
 • Sâmbătă: 09:00 – 15:00.

ȚARĂ:

Livrările GRATUITE în țară se pot efectua în 1-7 zile lucrătoare, în funcție de graficul de livrări la magazinele ROMSTAL.

Livrările CONTRA COST în țară se pot face în 1-3 zile lucrătoare, în funcție de disponibilitatea transportului de livrare.

Livrările se fac în intervalul orar:

 • Luni – vineri: 09:00 – 17:00. 

Tarife livrare*

Comenzile sub 5000 lei pentru mun. Chișinău, r. Ialoveni și r. Strășeni, pot fi ridicate GRATUIT din cel mai apropiat magazin ROMSTAL.

Comenzile pentru celelalte localități și raioane din țară, indiferent de sumă, pot fi ridicate GRATUIT, săptămânal, din cel mai apropiat magazin ROMSTAL.

Pentru livrarea la adresa indicată de client, sunt în vigoare următoarele tarife:

Cod

Denumire serviciu TRANSPORT

Tarif, MDL cu TVA

 SER08409 

Taxa transport țară (se calculează pentru distanța tur - retur)

5 / km / directie

 

Taxa transport Chisinau si suburbii pentru comenzi mai mari de 5000 lei (comanda online, comanda magazin)

gratis

 SER08410

Taxa transport Chișinau, pentru comenzi mai mici de 5000 lei (comanda online, comanda magazin)

70

 SER08411

Taxa transport suburbii pentru comenzi mai mici de 5000 lei (comanda online, comanda magazin)

100

     

 

* Toate prețurile includ TVA

Vezi mai mult

Disponibilitate

Chișinău Depozit Central
Chișinău Punct de Desfacere UZINELOR str. Uzinelor 12/10, MD 2023, Chisinau, R. Moldova
Chișinău Punct de Desfacere CALEA ORHEIULUI str. Calea Orheiului 101, MD 2020, Chisinau, R. Moldova
Chișinău Punct de Desfacere ALBA IULIA str. Alba Iulia 75D, MD 2071, Chișinău, R. Moldova
Chișinău Punct de Desfacere DECEBAL str. Decebal 1, MD 2001, Chișinău, R. Moldova
Chișinău Punct de Desfacere DACIA bd. Dacia 49, MD 2062, Chișinău, R. Moldova
Chișinău Punct de Desfacere CALEA IEȘILOR str. Calea Iesilor 17, MD2069, Chișinău, R. Moldova
Chișinău Punct de Desfacere GRENOBLE Str. Grenoble 110 , adresa juridica or, Codru. str. Ion Creangă 30, MD 2011, Chișinău, R. Moldova
Cahul Filiala CAHUL str. Șcheia 65, MD 3900, Cahul, R. Moldova
Orhei Filiala ORHEI str. Mihail Sadoveanu 21, MD 3505, Orhei, R. Moldova
Căușeni Filiala CĂUȘENI str. Ștefan cel Mare 1/31, MD 3606, or. Causeni, R. Moldova
Ungheni Filiala UNGHENI str. Ștefan cel mare și Sfant 39/2, MD3606, Ungheni, R. Moldova
Bălți Filiala BĂLȚI str. Heciului 2A, MD 3100, Bălți, R. Moldova
Vezi mai mult