POMPA CIRCULATIE ELECTRONICA DAB EVOPLUS B 120/250.40 M

16.402,00 MDL / BUC. TVA inclus

BUC.
Adaugă în coş
 • În stoc

Descriere

Pompa de circulatie cu consum redus de energie, folosita pentru pomparea apei din instalatiile de incalzire, ventilare si
conditionare aer din cladiri rezidentiale, cat si industriale. (br)
Aceasta are instalat un dispozitiv electronic, care sesizeaza schimbarile cerute de instalatie si automat adapteaza performantele
in acord cu cerintele. (br)
Pompa are 5 moduri de functionare ce pot fi selectate de pe panoul de comanda: inaltime de pompare variabila direct proportional
cu debitul, inaltime de pompare constanta indiferent de variatia debitului, pe curbe de functionare la turatie constanta,
inaltime de pompare variabila in functie de temperatura, temperatura constanta a apei.(br)
Motorul are protectie interna si astfel, protectia externa nu mai este necesara.(br)
Fluidul trebuie sa fie curat, sa nu contina contaminanti solizi sau uleiuri, sa nu fie vascos, sa fie neutru din punct de vedere
chimic, sa fie apropiat de proprietatile apei (maxim 30% glicol). Indexul de Eficienta Energetica (EEI) este in conformitate cu
prevederile din Regulamentului Uniunii Europene EC 641/2009. (br)
Pozitia de instalare: cu arborele motor in pozitie orizontala.


Pompa electronică Evoplus de la Dab are un consum mult mai mic de energie și poate funcționa în conci moduri diferite. Pompa este ideală pentru a pompa apa în cadrul instalațiilor termice sau de ventilație, fiind simplu de montat și de utilizat. Pompa este dotată cu panou de comandă de unde putem selecta programul de funcționare pe care-l dorim, în funcție de necesități. Astfel, în funcție de temperatura sau presiunea apei pe care le considerăm adecvate nevoilor noastre, ori dacă înălțimea de pompare este necesar să fie variabilă sau constantă, avem posibilitatea de a alege unul dintre programele disponibile care se pliază cel mai bine pe cerințele noastre.

Modul eficient de a funcționa și versatilitatea pompei Evoplus o fac excelentă pentru asigurarea celui mai bun confort din locuința noastră. Cu ajutorul pompei putem beneficia de aprovizionarea cu apă necesară pentru crearea condițiilor propice pentru un trai confortabil și modern. Este ideală pentru locuințele sau clădirile care nu sunt racordate la apă, fiind o investiție care se amortizează cu destulă ușurință, ținând cont de faptul că presupune costuri de exploatare extrem de reduse. Apa utilizată nu este contorizată, ceea ce înseamnă că putem dispune de cantitatea de apă utilă fără costuri adiționale.

Pompa este prevăzută cu protecție specială pentru cazul în care temperaturile sunt sub limita înghețului. Pompa funcționează ireproșabil chiar dacă afară este ger, iar frigul nu influențează performanțele acesteia. Fiind complet automatizată, pompa nu necesită intervenție regulată sau supraveghere. Mecanismele speciale de protecție cu care este prevăzută asigură durabilitatea și rezistența acesteia, fără riscul defecțiunilor majore.

Pompa are un design compact și dimensiuni reduse pentru a se încadra cu ușurință în orice loc dorim să o amplasăm. Se montează fără dificultate și nu necesită ajutor specializat.


Vezi mai mult

Specificaţii

BRAND DAB
MODEL EVOPLUS B 120/250.40 M
TIP CONSTRUCTIV CIRCULATIE
MATERIAL FONTA
TEMPERATURA MAXIMA DE LUCRU FLUID [°C] 110
TEMPERATURA MINIMA DE LUCRU FLUID [°C] -10
INALTIME DE POMPARE MAX [mca] 11.9
DEBIT MAXIM [m3/h] 24
PRESIUNE DE LUCRU [bar] 16
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50
PUTERE NOMINALA [kW] 0.4651 KW
CURENT NOMINAL [A] 2.2
TURATIE MAXIMA [rpm] 2900
GRAD PROTECTIE ELECTRICA [IP] IP44
INALTIME [mm] 419
LATIME [mm] 230
ADANCIME [mm] 340
MASA [kg] 20
Vezi mai mult

Schiţe

Nu exista informații.

Documentație

Nu exista informații.

Detalii livrare

Condiții de livrare

Produsele comandate prin intermediului magazinului online romstal.md pot fi livrate doar pe teritoriul Republicii Moldova.

Produsele comandate online pot fi:

 • Ridicate personal de client, în orice magazin ROMSTAL
 • Livrate de către ROMSTAL la domiciliul/șantierul clientului în următoarele condiții:
 • Livrarea produselor se efectuează în cel mai apropiat punct de acces pentru camionul de marfă față de adresa de livrare - la intrarea în bloc/curte, la intrarea pe stradă (în cazul în care există restricții zonale de acces).
 • Produsele NU sunt ridicate la etaj sau livrate în interiorul imobilului.
 • Livrările se efectuiază cu mașinile ROMSTAL, iar în cazuri excepționale cu curierul rapid.  
 • Paleții, pe care se livrează mărfurile, sunt proprietatea companiei și nu sunt transferați cumpărătorului.
 • Curierul va telefona clientul estimativ cu o oră înainte de a livra comanda sau, în cazul în care clientul nu răspunde, îi va experia un SMS cu informațiile legate de livrare. În absența cumpărătorului sau a unui mandatar la momentul livrării, bunurile achiziționate sunt re-livrate, dar nu mai devreme de a doua zi după ce clientul plătește contravaloarea livrării ratate la unul din magazinele ROMSTAL. În cazul în care livrarea inițială a fost cu titlu gratuit, costul re-livrării pentru Chisinău va constitui 100 lei, iar pentru alte localități – reieșind din Tarifele de livrare indicate mai jos.
 • Clientul trebuie să deschidă coletul la livrare și să se asigure că primește produsul comandat în stare perfectă vizual. Posibilitatea de a verifica tehnic (testa/proba) produsul nu există.
 • Pentru produsele “pe bază de comandă”, termenele de livrare sunt indicate cu titlu orientativ pe site. Termenele exacte de livrare sunt comunicate clienților pentru fiecare produs în parte, de către operatorii magazinului online. Acest tip de produse se livrează doar în condițiile de plată 100% avans.

 

Grafic de livrări

CHIȘINĂU:

Livrările în Chișinău se pot face în aceeași zi, sau în ziua următoare, în funcție de disponibilitatea transportului de livrare.

Livrările se efectuiază în intervalul orar:

 • Luni – vineri: 09:00 – 17:00
 • Sâmbătă: 09:00 – 15:00.

ȚARĂ:

Livrările GRATUITE în țară se pot efectua în 1-7 zile lucrătoare, în funcție de graficul de livrări la magazinele ROMSTAL.

Livrările CONTRA COST în țară se pot face în 1-3 zile lucrătoare, în funcție de disponibilitatea transportului de livrare.

Livrările se fac în intervalul orar:

 • Luni – vineri: 09:00 – 17:00. 

 

Tarife livrare

Localitate / Valoare comandă

Chișinău +raza 25 km

Bălți, Orhei, Cahul, Căușeni, Ungheni

Alte localități

Comandă sub

3000 MDL

50 MDL

*GRATUIT pentru preluare din cel mai apropiat magazin ROMSTAL

3 MDL/km/direcție (6 MDL tur/retur)

*GRATUIT la cel mai apropiat magazin ROMSTAL / săptămânal

3 MDL/km/direcție (6 MDL tur/retur)

*GRATUIT la cel mai apropiat magazin ROMSTAL / săptămânal

Comandă peste

3000 MDL

GRATUIT

3 MDL/km/direcție (6 MDL  tur/retur)

*GRATUIT la cel mai apropiat magazin ROMSTAL / săptămânal

3 MDL/km/direcție (6 MDL tur/retur) 

*GRATUIT la cel mai apropiat magazin ROMSTAL / săptămânal

*Toate prețurile includ TVA.

Vezi mai mult