PERETE DUS HUPPE ALIVA, PROFIL CROM MAT, GEAM TRANSPARENT, 90x190 cm

4.309,00 MDL / buc TVA inclus

buc
Adaugă în coş
 • În stoc

Descriere

Perete de dus compus din 1 geam fix.

Se monteaza doar impreuna cu o usa de dus Aliva.

Sticla securizata are grosimea de 4 [mm].

Include profile din aluminiu cu finsaj argintiu mat


Amenajarea unei cabine de dus direct pe pardoseala cu ajutorul unor pereti de dus este o activitate tot mai populara. Este o idee simpla dar extrem de folositoare, mai ales pentru baile care nu dispun de foarte mult spatiu. Peretele de dus impreuna cu faianta de pe peretii incadrati formeaza impreuna noua cabina de dus, un spatiu cu adevarat de exceptie. Instalarea unui perete de dus direct pe pardoseala, cu o rigola de dus decorativa, special creata in acest scop poate fi o solutie de succes si uneori chiar mai putin costisitoare decat instalarea unei cabine de dus clasice.


Beneficiile unei astfel de solutii de amenajare sunt evidente. Ele tin de considerente practice dar mai ales de cele estetice. Eleganta si sofisticata, cabina de dus pe pardoseala creeaza un ambient aerisit.


Usor de instalat, un perete de dus creaza spatiul ideal pentru relaxare si curatire. Noua cabina astfel obtinuta va inlocui cu rafinament spatiul utilizat inainte de cada de baie. Pentru a-ti transforma propria baie in oaza de liniste pe care ti-ai dorit-o intotdeauna, Romstal vine in intampinarea ta cu o gama completa de pereti de dus, Aliva de la Huppe. Designul Aliva, simplu si curat, fara accesorii inutile, este in trend cu tendintele actuale de amenajare. Cabina de dus castiga asfel un plus de eleganta dar si de functionalitate, curatarea acesteia facandu-se extrem de usor.

Vezi mai mult

Specificaţii

TIP PERETE DUS
BRAND HUPPE INSAAT
SERIE ALIVA
MONTAJ PE PARDOSEALA
MATERIAL STICLA SECURIZATA
FINISAJ TRANSPARENT
GROSIME STICLA [mm] 4
LUNGIME [mm] 900
INALTIME [mm] 1900
Vezi mai mult

Schiţe

Documentație

Detalii livrare

Condiții de livrare

Produsele comandate prin intermediului magazinului online romstal.md pot fi livrate doar pe teritoriul Republicii Moldova.

Produsele comandate online pot fi:

 • Ridicate personal de client, în orice magazin ROMSTAL
 • Livrate de către ROMSTAL la domiciliul/șantierul clientului în următoarele condiții:
 • Livrarea produselor se efectuează în cel mai apropiat punct de acces pentru camionul de marfă față de adresa de livrare - la intrarea în bloc/curte, la intrarea pe stradă (în cazul în care există restricții zonale de acces).
 • Produsele NU sunt ridicate la etaj sau livrate în interiorul imobilului.
 • Livrările se efectuiază cu mașinile ROMSTAL, iar în cazuri excepționale cu curierul rapid.  
 • Paleții, pe care se livrează mărfurile, sunt proprietatea companiei și nu sunt transferați cumpărătorului.
 • Curierul va telefona clientul estimativ cu o oră înainte de a livra comanda sau, în cazul în care clientul nu răspunde, îi va experia un SMS cu informațiile legate de livrare. În absența cumpărătorului sau a unui mandatar la momentul livrării, bunurile achiziționate sunt re-livrate, dar nu mai devreme de a doua zi după ce clientul plătește contravaloarea livrării ratate la unul din magazinele ROMSTAL. În cazul în care livrarea inițială a fost cu titlu gratuit, costul re-livrării pentru Chisinău va constitui 100 lei, iar pentru alte localități – reieșind din Tarifele de livrare indicate mai jos.
 • Clientul trebuie să deschidă coletul la livrare și să se asigure că primește produsul comandat în stare perfectă vizual. Posibilitatea de a verifica tehnic (testa/proba) produsul nu există.
 • Pentru produsele “pe bază de comandă”, termenele de livrare sunt indicate cu titlu orientativ pe site. Termenele exacte de livrare sunt comunicate clienților pentru fiecare produs în parte, de către operatorii magazinului online. Acest tip de produse se livrează doar în condițiile de plată 100% avans.

 

Grafic de livrări

CHIȘINĂU:

Livrările în Chișinău se pot face în aceeași zi, sau în ziua următoare, în funcție de disponibilitatea transportului de livrare.

Livrările se efectuiază în intervalul orar:

 • Luni – vineri: 09:00 – 17:00
 • Sâmbătă: 09:00 – 15:00.

ȚARĂ:

Livrările GRATUITE în țară se pot efectua în 1-7 zile lucrătoare, în funcție de graficul de livrări la magazinele ROMSTAL.

Livrările CONTRA COST în țară se pot face în 1-3 zile lucrătoare, în funcție de disponibilitatea transportului de livrare.

Livrările se fac în intervalul orar:

 • Luni – vineri: 09:00 – 17:00. 

 

Tarife livrare

Localitate / Valoare comandă

Chișinău +raza 25 km

Bălți, Orhei, Cahul, Căușeni, Ungheni

Alte localități

Comandă sub

3000 MDL

50 MDL

*GRATUIT pentru preluare din cel mai apropiat magazin ROMSTAL

3 MDL/km/direcție (6 MDL tur/retur)

*GRATUIT la cel mai apropiat magazin ROMSTAL / săptămânal

3 MDL/km/direcție (6 MDL tur/retur)

*GRATUIT la cel mai apropiat magazin ROMSTAL / săptămânal

Comandă peste

3000 MDL

GRATUIT

3 MDL/km/direcție (6 MDL  tur/retur)

*GRATUIT la cel mai apropiat magazin ROMSTAL / săptămânal

3 MDL/km/direcție (6 MDL tur/retur) 

*GRATUIT la cel mai apropiat magazin ROMSTAL / săptămânal

*Toate prețurile includ TVA.

Vezi mai mult