CADA KRONER ROUND, FREESTANDING, DIN ACRIL, OVALA 186x89x58 cm

19.155,00 MDL / buc TVA inclus

buc
Adaugă în coş
 • Garanție: 24 luni
 • În stoc

Descriere


Obiect sanitar recomandat oricărei băi, încadrându-se cu ușurință datorită culorii și a materialului din care este confecționat. Cada de baie este conturată de forme rotunde și este echipată cu orificiu de preaplin.

 

Beneficiile materialului:

- Duritatea și rezistența suprafeței la zgârâieturi;

- Acrilul menține temperatura constantă a apei pentru o perioadă de timp mai îndelungată;

- Plăcerea de utilizare ca rezultat al calității materialului, atingerii netede și calde a suprafeței;

- Ușor de păstrat curată, datorita suprafeței netede, neporoase, rezistentă la contactul cu agenții de curățare.

 

Această cadă din acril cu siguranță vă va impresiona și vă va face să o iubiți din primul moment în care o veți vedea. Cada este locul amintirilor plăcute, locul în care visați că sunteți în hoteluri scumpe din stațiuni extravagante, iar această cadă vă va îndeplini visul. Are o formă minimalistă, extrem de modernă și foarte comodă. Formele delicate pe care le are, îi dau un aer exotic, dar este vorba despre exotismul acela pe acre puteți să îl creați acasă la dvs., la fel ca oriunde în altă parte în care vă doriți să ajungeți.

 

Este eleganta, cu forme rotunjite, iar paharul de șampanie dar și jucăriile celui mic pot sta în siguranță pe marginea ei. Este o cadă potrivită pentru toate gusturile, pentru toate buzunarele și pentru toate băile, mari sau mici, moderne sau clasice. Materialul din care este făcută este de cea mai bună calitate, se curăță ușor, are orificiu de prea plin și, foarte important, poate fi pusă oriunde în baie. Poate să stea lângă perete, la fel de bine poate fi ampladsată lângă geamul pe care vă doriți să vedeți marea sau crestele munților ori în centrul baii, transformand-o în principalul obiect din încăpere.

 

SPA la dumneavoastră acasă, aceasta este senzația pe care o veți avea folosind această elegantă și delicată cadă. Nu trebuie să plecați de acasă ca să vă simțiți bine. Trebuie doar să vă mobilați locuința cu obiecte de calitate, potrivite gustului și nevoilor dvs., iar această cadă din acril este exact ce vă trebuie dacă aveți nevoie de relaxare completă acasă, după o zi grea la serviciu. Dimensiunile, calitatea materialelor, forma, toate acestea fac din această cadă cea mai bună alegere pentru baie.

Vezi mai mult

Specificaţii

BRAND KRONER
TIP CADA
SERIE ROUND
MODEL CENTRALA
MONTAJ PARDOSEALA
MATERIAL ACRIL
CULOARE ALB
FINISAJ LUCIOS
TEHNOLOGIE FARA HIDROMASAJ
FORMA OVAL
DIAMETRU GAURA EVACUARE [mm] N/A
VOLUM DE APA [L] N/A
LUNGIME [mm] 1860
LATIME [mm] 890
INALTIME [mm] 580
MASA [kg] N/A
Vezi mai mult

Schiţe

Documentație

Nu exista informații.

Detalii livrare

Condiții de livrare

Produsele comandate prin intermediului magazinului online romstal.md pot fi livrate doar pe teritoriul Republicii Moldova.

Produsele comandate online pot fi:

 • Ridicate personal de client, în orice magazin ROMSTAL
 • Livrate de către ROMSTAL la domiciliul/șantierul clientului în următoarele condiții:
 • Livrarea produselor se efectuează în cel mai apropiat punct de acces pentru camionul de marfă față de adresa de livrare - la intrarea în bloc/curte, la intrarea pe stradă (în cazul în care există restricții zonale de acces).
 • Produsele NU sunt ridicate la etaj sau livrate în interiorul imobilului.
 • Livrările se efectuiază cu mașinile ROMSTAL, iar în cazuri excepționale cu curierul rapid.  
 • Paleții, pe care se livrează mărfurile, sunt proprietatea companiei și nu sunt transferați cumpărătorului.
 • Curierul va telefona clientul estimativ cu o oră înainte de a livra comanda sau, în cazul în care clientul nu răspunde, îi va experia un SMS cu informațiile legate de livrare. În absența cumpărătorului sau a unui mandatar la momentul livrării, bunurile achiziționate sunt re-livrate, dar nu mai devreme de a doua zi după ce clientul plătește contravaloarea livrării ratate la unul din magazinele ROMSTAL. În cazul în care livrarea inițială a fost cu titlu gratuit, costul re-livrării pentru Chisinău va constitui 100 lei, iar pentru alte localități – reieșind din Tarifele de livrare indicate mai jos.
 • Clientul trebuie să deschidă coletul la livrare și să se asigure că primește produsul comandat în stare perfectă vizual. Posibilitatea de a verifica tehnic (testa/proba) produsul nu există.
 • Pentru produsele “pe bază de comandă”, termenele de livrare sunt indicate cu titlu orientativ pe site. Termenele exacte de livrare sunt comunicate clienților pentru fiecare produs în parte, de către operatorii magazinului online. Acest tip de produse se livrează doar în condițiile de plată 100% avans.

 

Grafic de livrări

CHIȘINĂU:

Livrările în Chișinău se pot face în aceeași zi, sau în ziua următoare, în funcție de disponibilitatea transportului de livrare.

Livrările se efectuiază în intervalul orar:

 • Luni – vineri: 09:00 – 17:00
 • Sâmbătă: 09:00 – 15:00.

ȚARĂ:

Livrările GRATUITE în țară se pot efectua în 1-7 zile lucrătoare, în funcție de graficul de livrări la magazinele ROMSTAL.

Livrările CONTRA COST în țară se pot face în 1-3 zile lucrătoare, în funcție de disponibilitatea transportului de livrare.

Livrările se fac în intervalul orar:

 • Luni – vineri: 09:00 – 17:00. 

 

Tarife livrare

Localitate / Valoare comandă

Chișinău +raza 25 km

Bălți, Orhei, Cahul, Căușeni, Ungheni

Alte localități

Comandă sub

3000 MDL

50 MDL

*GRATUIT pentru preluare din cel mai apropiat magazin ROMSTAL

3 MDL/km/direcție (6 MDL tur/retur)

*GRATUIT la cel mai apropiat magazin ROMSTAL / săptămânal

3 MDL/km/direcție (6 MDL tur/retur)

*GRATUIT la cel mai apropiat magazin ROMSTAL / săptămânal

Comandă peste

3000 MDL

GRATUIT

3 MDL/km/direcție (6 MDL  tur/retur)

*GRATUIT la cel mai apropiat magazin ROMSTAL / săptămânal

3 MDL/km/direcție (6 MDL tur/retur) 

*GRATUIT la cel mai apropiat magazin ROMSTAL / săptămânal

*Toate prețurile includ TVA.

Vezi mai mult