LAVOAR DIN COMPOZIT KRONER QUADRA FREESTANDING CU GAURA PENTRU BATERIE, ALB LUCIOS, 60x45x85 cm

8.722,00 MDL / buc TVA inclus

buc
Adaugă în coş
 • În stoc

Descriere

Lavoar stativ din gama QUADRA, echipat cu un orificiu pentru baterie si iesire laterala.

Deoarece in aceste vremuri moderne lavoarul nu mai reprezinta doar un obiect functional pentru baie, ci si un element de design, el poate iesi din tipare printr-o forma excentrica sau un material de constructie neconventional. Unul dintre lavoarele care uimesc inca de la prima privire este lavoarul din compozit
Kroner Quadra. Acesta se monteaza pe pardoseala, lucru care ii confera o stabilitate absoluta. Are forme clare, line care il ajuta sa se integreze facil in orice stil de amenajare a baii.

Lavoarul din compozit Quadra doveste ca lavoarul de baie nu trebuie sa aiba neaparat o forma clasica pentru a fi util. El are o forma dreptunghiulara in partea de sus care va permite utilizatorului o experienta placuta si sigura. Quadra va face din baia ta una originala si creativa schimbandu-i aspectul intr-un mod radical. Aceasta va putea fi foarte usor comparata cu o baie a unui hotel cu multe stele sau a unui spatiu comercial select. Acest element ofera un plus de eleganta si rafinament oricarui spatiu.

Pentru a folosi cu usurinta un lavoar, este important ca dimensiunile acestuia sa fie in concordanta cu cele ale baii. Quadra, deși poate părea masiv, are în fapt dimensiuni mai mult decâr potrivite pentru o baie normală, cu o lătime de 60 de cm si o inaltime de 85 de cm. De asemenea, este important sa decorezi baia cu obiecte fabricate din materiale premium, care sa reziste in timp. Lavoarul Quadra este regele baii tale, cel mai important obiect sanitar, deoarece va fi cel mai des folosit.

Lavoarele din compozit sunt caracterizate de o durabilitate extraordinară și o rezistenţă excelentă la deteriorările mecanice. De asemenea, materialul se comportă foarte bine când vine vorba de pete. El le respinge păstrându-si suprafaţa curată şi strălucitoare. Compozitul este un material plăcut şi cald la atingere. Persoanele care caută un lavoar cu forme moderne, minimaliste bazate pe forme geometrice clare, drepte, luminoase, vor fi foarte multumite de lavoarul din compozit Quadra.


Vezi mai mult

Specificaţii

BRAND KRONER
TIP LAVOAR
SERIE QUADRA
MODEL FARA PREAPLIN
MONTAJ PE PARDOSEALA
MATERIAL COMPOZIT
CULOARE ALB
FORMA DREPTUNGHILAR
DIAMETRU GAURA EVACUARE [mm] 32
LUNGIME [mm] 600
LATIME [mm] 450
INALTIME [mm] 850
MASA [kg] N/A
Vezi mai mult

Schiţe

Documentație

Nu exista informații.

Detalii livrare

Condiții de livrare

Produsele comandate prin intermediului magazinului online romstal.md pot fi livrate doar pe teritoriul Republicii Moldova.

Produsele comandate online pot fi:

 • Ridicate personal de client, în orice magazin ROMSTAL
 • Livrate de către ROMSTAL la domiciliul/șantierul clientului în următoarele condiții:
 • Livrarea produselor se efectuează în cel mai apropiat punct de acces pentru camionul de marfă față de adresa de livrare - la intrarea în bloc/curte, la intrarea pe stradă (în cazul în care există restricții zonale de acces).
 • Produsele NU sunt ridicate la etaj sau livrate în interiorul imobilului.
 • Livrările se efectuiază cu mașinile ROMSTAL, iar în cazuri excepționale cu curierul rapid.  
 • Paleții, pe care se livrează mărfurile, sunt proprietatea companiei și nu sunt transferați cumpărătorului.
 • Curierul va telefona clientul estimativ cu o oră înainte de a livra comanda sau, în cazul în care clientul nu răspunde, îi va experia un SMS cu informațiile legate de livrare. În absența cumpărătorului sau a unui mandatar la momentul livrării, bunurile achiziționate sunt re-livrate, dar nu mai devreme de a doua zi după ce clientul plătește contravaloarea livrării ratate la unul din magazinele ROMSTAL. În cazul în care livrarea inițială a fost cu titlu gratuit, costul re-livrării pentru Chisinău va constitui 100 lei, iar pentru alte localități – reieșind din Tarifele de livrare indicate mai jos.
 • Clientul trebuie să deschidă coletul la livrare și să se asigure că primește produsul comandat în stare perfectă vizual. Posibilitatea de a verifica tehnic (testa/proba) produsul nu există.
 • Pentru produsele “pe bază de comandă”, termenele de livrare sunt indicate cu titlu orientativ pe site. Termenele exacte de livrare sunt comunicate clienților pentru fiecare produs în parte, de către operatorii magazinului online. Acest tip de produse se livrează doar în condițiile de plată 100% avans.

 

Grafic de livrări

CHIȘINĂU:

Livrările în Chișinău se pot face în aceeași zi, sau în ziua următoare, în funcție de disponibilitatea transportului de livrare.

Livrările se efectuiază în intervalul orar:

 • Luni – vineri: 09:00 – 17:00
 • Sâmbătă: 09:00 – 15:00.

ȚARĂ:

Livrările GRATUITE în țară se pot efectua în 1-7 zile lucrătoare, în funcție de graficul de livrări la magazinele ROMSTAL.

Livrările CONTRA COST în țară se pot face în 1-3 zile lucrătoare, în funcție de disponibilitatea transportului de livrare.

Livrările se fac în intervalul orar:

 • Luni – vineri: 09:00 – 17:00. 

 

Tarife livrare

Localitate / Valoare comandă

Chișinău +raza 25 km

Bălți, Orhei, Cahul, Căușeni, Ungheni

Alte localități

Comandă sub

3000 MDL

50 MDL

*GRATUIT pentru preluare din cel mai apropiat magazin ROMSTAL

3 MDL/km/direcție (6 MDL tur/retur)

*GRATUIT la cel mai apropiat magazin ROMSTAL / săptămânal

3 MDL/km/direcție (6 MDL tur/retur)

*GRATUIT la cel mai apropiat magazin ROMSTAL / săptămânal

Comandă peste

3000 MDL

GRATUIT

3 MDL/km/direcție (6 MDL  tur/retur)

*GRATUIT la cel mai apropiat magazin ROMSTAL / săptămânal

3 MDL/km/direcție (6 MDL tur/retur) 

*GRATUIT la cel mai apropiat magazin ROMSTAL / săptămânal

*Toate prețurile includ TVA.

Vezi mai mult