LAVOAR CERAMIC VILLEROY & BOCH O.NOVO 65x51 cm

2.660,00 MDL / buc TVA inclus

buc
Adaugă în coş
 • Garanție: 60 luni
 • În stoc

Descriere

Este un lavoar clasic cu un orificiu pentru baterie si un orificiu de preaplin. Poate fi instalat cu semipicior, cu picior sau fara nici un tip de postament

O.novo - Neașteptat de diferit

Alegând obiecte sanitare din colecția O.novo de la Villeroy & Boch te asiguri că primești cel mai modern design la un preț surprinzător de accesibil.

O.novo permite creativitatea completă în baie, deoarece colecția cuprinde întregul spectru de design pentru o baie modernă. Produsele variază de la chiuvete frumos conturate la toalete incredibil de simple și în același timp atât de elegante. Obiectele sanitare ale familiei O.novo se remarcă prin frumusețe și eleganță nemăsurate disponibile la o valoare surprinzător de bună pentru investiție.

O.novo - Baia devine un loc de învigorare

Ceramica O.novo are suprafețe etanșe, fără pori, care respectă cele mai stricte standarde de igienă. Suprafețele acrilice sunt, de asemenea, rapide și ușor de curățat și își vor păstra luciul frumos. Bucurați-vă de relaxare și de wellness în interiorul celei mai minunate băi.

Lavoarul O.novo este caracterizat de linii simple, naturale. Tocmai această liniatură clasică îl face atât de elegant dar și extrem de funcțional.

Vezi mai mult

Specificaţii

TIP LAVOAR
BRAND VILLEROY & BOCH
SERIE O.NOVO
MODEL CU PREAPLIN
MONTAJ PE PERETE
MATERIAL PORTELAN SANITAR
CULOARE ALBA
FINISAJ LUCIOS
LUNGIME [mm] 650
ADANCIME [mm] 510
DISTANTA INTRE PRINDERI [mm] 280
Vezi mai mult

Schiţe

Documentație

Nu exista informații.

Detalii livrare

Condiții de livrare

Produsele comandate prin intermediului magazinului online romstal.md pot fi livrate doar pe teritoriul Republicii Moldova.

Produsele comandate online pot fi:

 • Ridicate personal de client, în orice magazin ROMSTAL
 • Livrate de către ROMSTAL la domiciliul/șantierul clientului în următoarele condiții:
 • Livrarea produselor se efectuează în cel mai apropiat punct de acces pentru camionul de marfă față de adresa de livrare - la intrarea în bloc/curte, la intrarea pe stradă (în cazul în care există restricții zonale de acces).
 • Produsele NU sunt ridicate la etaj sau livrate în interiorul imobilului.
 • Livrările se efectuiază cu mașinile ROMSTAL, iar în cazuri excepționale cu curierul rapid.  
 • Paleții, pe care se livrează mărfurile, sunt proprietatea companiei și nu sunt transferați cumpărătorului.
 • Curierul va telefona clientul estimativ cu o oră înainte de a livra comanda sau, în cazul în care clientul nu răspunde, îi va experia un SMS cu informațiile legate de livrare. În absența cumpărătorului sau a unui mandatar la momentul livrării, bunurile achiziționate sunt re-livrate, dar nu mai devreme de a doua zi după ce clientul plătește contravaloarea livrării ratate la unul din magazinele ROMSTAL. În cazul în care livrarea inițială a fost cu titlu gratuit, costul re-livrării pentru Chisinău va constitui 100 lei, iar pentru alte localități – reieșind din Tarifele de livrare indicate mai jos.
 • Clientul trebuie să deschidă coletul la livrare și să se asigure că primește produsul comandat în stare perfectă vizual. Posibilitatea de a verifica tehnic (testa/proba) produsul nu există.
 • Pentru produsele “pe bază de comandă”, termenele de livrare sunt indicate cu titlu orientativ pe site. Termenele exacte de livrare sunt comunicate clienților pentru fiecare produs în parte, de către operatorii magazinului online. Acest tip de produse se livrează doar în condițiile de plată 100% avans.

 

Grafic de livrări

CHIȘINĂU:

Livrările în Chișinău se pot face în aceeași zi, sau în ziua următoare, în funcție de disponibilitatea transportului de livrare.

Livrările se efectuiază în intervalul orar:

 • Luni – vineri: 09:00 – 17:00
 • Sâmbătă: 09:00 – 15:00.

ȚARĂ:

Livrările GRATUITE în țară se pot efectua în 1-7 zile lucrătoare, în funcție de graficul de livrări la magazinele ROMSTAL.

Livrările CONTRA COST în țară se pot face în 1-3 zile lucrătoare, în funcție de disponibilitatea transportului de livrare.

Livrările se fac în intervalul orar:

 • Luni – vineri: 09:00 – 17:00. 

 

Tarife livrare

Localitate / Valoare comandă

Chișinău +raza 25 km

Bălți, Orhei, Cahul, Căușeni, Ungheni

Alte localități

Comandă sub

3000 MDL

50 MDL

*GRATUIT pentru preluare din cel mai apropiat magazin ROMSTAL

3 MDL/km/direcție (6 MDL tur/retur)

*GRATUIT la cel mai apropiat magazin ROMSTAL / săptămânal

3 MDL/km/direcție (6 MDL tur/retur)

*GRATUIT la cel mai apropiat magazin ROMSTAL / săptămânal

Comandă peste

3000 MDL

GRATUIT

3 MDL/km/direcție (6 MDL  tur/retur)

*GRATUIT la cel mai apropiat magazin ROMSTAL / săptămânal

3 MDL/km/direcție (6 MDL tur/retur) 

*GRATUIT la cel mai apropiat magazin ROMSTAL / săptămânal

*Toate prețurile includ TVA.

Vezi mai mult