VAS WC SUSPENDAT VILLEROY & BOCH ARCHITECTURA, DIRECTFLUSH, CAPAC SOFT CLOSE 37x53 cm

4.886,00 MDL / buc TVA inclus

buc
Adaugă în coş
 • Garanție: 60 luni
 • În stoc

Descriere

Vasul WC ARHITECTURA suspendat este din portelan sanitar de culoare alb cu o linie curba bazata pe design. Vasul suspendat este dotat cu iesire orizontala (P-TRAP), alimentarea cu apa se face prin parte din spate a vasului. Spalarea vasului se realizeaza prin tehnologia DIRECT FLUSH. Produsul se fixeaza pe o rama Villeroy & Boch, GEBERIT, GROHE, (suruburile si teava de evacuare se livreaza impreuna cu rama).


Capacul vasului este cu amortizare (soft close) si este inclus in pret. Capacul avand tehnologia Quick resease poate fi demontat si montat la loc prin doar cateva miscari. Astfel, capacul wc poate fi curatat usor avand acces in toate zonele greu de curatat.


Sistemul de curatare a vasului wc DIRECT FLUSH este foarte eficient.

 DirectFlush – Un nou standard în igienă

Cu DirectFlush Villeroy & Boch a stabilit noi standarde în materie de igienă. WC-ul DirectFlush fără margine de clătire oferă o performanţă de clătire mult mai mare la un consum de apă de numai 3 respectiv 4,5 litri. În locul unei margini convenţionale de clătire, tehnologia DirectFlush utilizează un sistem inteligent de ghidare a apei care clăteşte complet vasul, fără a trece de marginea acestuia. Pentru că marginea WC-ului este complet glazurata şi deschisă, acest vas de WC se poate curăţa deosebit de repede, simplu şi temeinic. Astfel DirectFlush este ideal pentru domeniile de utilizare cu cerinţe crescute în materie de igienă, de exemplu pentru spitale sau clădiri publice cu trafic crescut, dar şi pentru uz menajer.

Vezi mai mult

Specificaţii

TIP VAS WC
BRAND VILLEROY & BOCH
SERIE ARCHITECTURA
MODEL EVACUARE LATERALA
MONTAJ SUSPENDAT
MATERIAL CERAMICA
CULOARE ALB
FINISAJ LUCIOS
FORMA ROTUNDA
DIAMETRU GAURA EVACUARE [mm] 102
DISTANTA INTRE AXE [mm] 180
LUNGIME [mm] 530
LATIME [mm] 370
INALTIME [mm] 330
MASA [kg] 21
Vezi mai mult

Schiţe

Documentație

Detalii livrare

Condiții de livrare

Produsele comandate prin intermediului magazinului online romstal.md pot fi livrate doar pe teritoriul Republicii Moldova.

Produsele comandate online pot fi:

 • Ridicate personal de client, în orice magazin ROMSTAL
 • Livrate de către ROMSTAL la domiciliul/șantierul clientului în următoarele condiții:
 • Livrarea produselor se efectuează în cel mai apropiat punct de acces pentru camionul de marfă față de adresa de livrare - la intrarea în bloc/curte, la intrarea pe stradă (în cazul în care există restricții zonale de acces).
 • Produsele NU sunt ridicate la etaj sau livrate în interiorul imobilului.
 • Livrările se efectuiază cu mașinile ROMSTAL, iar în cazuri excepționale cu curierul rapid.  
 • Paleții, pe care se livrează mărfurile, sunt proprietatea companiei și nu sunt transferați cumpărătorului.
 • Curierul va telefona clientul estimativ cu o oră înainte de a livra comanda sau, în cazul în care clientul nu răspunde, îi va experia un SMS cu informațiile legate de livrare. În absența cumpărătorului sau a unui mandatar la momentul livrării, bunurile achiziționate sunt re-livrate, dar nu mai devreme de a doua zi după ce clientul plătește contravaloarea livrării ratate la unul din magazinele ROMSTAL. În cazul în care livrarea inițială a fost cu titlu gratuit, costul re-livrării pentru Chisinău va constitui 100 lei, iar pentru alte localități – reieșind din Tarifele de livrare indicate mai jos.
 • Clientul trebuie să deschidă coletul la livrare și să se asigure că primește produsul comandat în stare perfectă vizual. Posibilitatea de a verifica tehnic (testa/proba) produsul nu există.
 • Pentru produsele “pe bază de comandă”, termenele de livrare sunt indicate cu titlu orientativ pe site. Termenele exacte de livrare sunt comunicate clienților pentru fiecare produs în parte, de către operatorii magazinului online. Acest tip de produse se livrează doar în condițiile de plată 100% avans.

 

Grafic de livrări

CHIȘINĂU:

Livrările în Chișinău se pot face în aceeași zi, sau în ziua următoare, în funcție de disponibilitatea transportului de livrare.

Livrările se efectuiază în intervalul orar:

 • Luni – vineri: 09:00 – 17:00
 • Sâmbătă: 09:00 – 15:00.

ȚARĂ:

Livrările GRATUITE în țară se pot efectua în 1-7 zile lucrătoare, în funcție de graficul de livrări la magazinele ROMSTAL.

Livrările CONTRA COST în țară se pot face în 1-3 zile lucrătoare, în funcție de disponibilitatea transportului de livrare.

Livrările se fac în intervalul orar:

 • Luni – vineri: 09:00 – 17:00. 

 

Tarife livrare

Localitate / Valoare comandă

Chișinău +raza 25 km

Bălți, Orhei, Cahul, Căușeni, Ungheni

Alte localități

Comandă sub

3000 MDL

50 MDL

*GRATUIT pentru preluare din cel mai apropiat magazin ROMSTAL

3 MDL/km/direcție (6 MDL tur/retur)

*GRATUIT la cel mai apropiat magazin ROMSTAL / săptămânal

3 MDL/km/direcție (6 MDL tur/retur)

*GRATUIT la cel mai apropiat magazin ROMSTAL / săptămânal

Comandă peste

3000 MDL

GRATUIT

3 MDL/km/direcție (6 MDL  tur/retur)

*GRATUIT la cel mai apropiat magazin ROMSTAL / săptămânal

3 MDL/km/direcție (6 MDL tur/retur) 

*GRATUIT la cel mai apropiat magazin ROMSTAL / săptămânal

*Toate prețurile includ TVA.

Vezi mai mult