CABINA DUS CU HIDROMASAJ KRONER RIVER ROUND, SEMIROTUNDA, PROFIL CROM, GEAM TRANSPARENT, 100x100x220 cm

23.660,00 MDL / buc TVA inclus

buc
Cere informații
preț și livrare
 • Nu este în stoc

Descriere

Este o cabina de dus cu doi pereti ficsi si doua usi culisante cu manere cromate. Este alcatuita din panouri vitrate curbe ce au
in compozitie un profil din aluminiu cromat. Are 16 duze verticale de hidromasaj cu o presiune de functionare de 1.5 pana la 5
[bar], zona de sezut, set de dus, telefon, radio, lampa interioara, ventilator, oglinda, panou de control, display, robinet de
amestec, etajera.
Cadita de dus este livrata cu sifon si ventil.
Interfata panoului de comanda cuprinde:
- tasta de pornire/oprire;
- tasta alarma;
- tasta de memorare;
- tasta pornire radio;
- taste reglaj volum;
- tasta cautare post radio;
- tasta reset, folosita pentru resetarea setarilor radioului;
- tasta pornire vetilator;
- tasta pornire lampa interioara.

Dacă doriți să aveți o baie echipată modern, practic și deosebit atunci puteți alege o cabină de duș cu hidromasaj. Cabina este mai simplu de instalat spre deosebire de o cadă și ocupă un spațiu mai mic. Chiar dacă baia dvs nu este foarte încăpătoare, cu ajutorul unei cabine de duș veți rezolva problema spațiului disponibil foarte elegant și ușor.

Cu o formă semirotundă, două uși culisante, zonă specială pentru șezut, dar mai ales, cu un spectaculos sistem de hidromasaj, veți ști că ați făcut o alegere excelentă achiziționând cabina de duș RIVER ROUND. Aceasta este complet dotată cu tot ce aveți nevoie și chiar mai mult. Clipele petrecute în această cabină vi se vor părea de fiecare dată prea scurte și prea puține. Dotată cu un adevărat sistem pentru entertainment-ul dvs, vă veți simți răsfățați și pe deplin mulțumiți utilizând-o.

Cabina cuprinde cădița de duș, setul de duș și un panou de comandă. Nu uităm, de asemenea, cele 16 duze pentru hidromasaj dispuse pe verticală. Prin intermediul panoului de comandă puteți controla iluminatul din interiorul cabinei, ventilația, căutarea unui post de radio și volumul la care doriți să îl ascultați.

Nu veți mai simți nevoia să apelați la tratamente speciale, masaje sau SPA-uri costisitoare, dacă aveți la dispoziție ori de câte ori doriți această cabină de duș extraordinară. Beneficiile unui masaj sunt nenumărate, însă nu de fiecare dată avem posibilitatea de a ne bucura de acest tratament binefăcător. Utilizând cabina RIVER ROUND vom uita de problemele cu spatele, vom activa circulația sangvină și ne vom îmbunătăți starea de spirit cu o simplă apăsare de buton. Fără timp pierdut, programări sau averi cheltuite.

Bucurați-vă de o deosebită cabină de duș, iar ziua dvs va părea mai bună după fiecare utilizare!


Vezi mai mult

Specificaţii

BRAND KRONER
TIP CABINA DUS
SERIE RIVER
MODEL CU CADITA
MONTAJ PE PARDOSEALA
MATERIAL STICLA SECURIZATA
FINISAJ TRANSPARENT
TEHNOLOGIE CU HIDROMASAJ
FORMA SEMIROTUNDA
LUNGIME [mm] 1000
LATIME [mm] 1000
INALTIME [mm] 2150
MASA [kg] N/A
Vezi mai mult

Schiţe

Nu exista informații.

Documentație

Detalii livrare

Condiții de livrare

Produsele comandate prin intermediului magazinului online romstal.md pot fi livrate doar pe teritoriul Republicii Moldova.

Produsele comandate online pot fi:

 • Ridicate personal de client, în orice magazin ROMSTAL
 • Livrate de către ROMSTAL la domiciliul/șantierul clientului în următoarele condiții:
 • Livrarea produselor se efectuează în cel mai apropiat punct de acces pentru camionul de marfă față de adresa de livrare - la intrarea în bloc/curte, la intrarea pe stradă (în cazul în care există restricții zonale de acces).
 • Produsele NU sunt ridicate la etaj sau livrate în interiorul imobilului.
 • Livrările se efectuiază cu mașinile ROMSTAL, iar în cazuri excepționale cu curierul rapid.  
 • Paleții, pe care se livrează mărfurile, sunt proprietatea companiei și nu sunt transferați cumpărătorului.
 • Curierul va telefona clientul estimativ cu o oră înainte de a livra comanda sau, în cazul în care clientul nu răspunde, îi va experia un SMS cu informațiile legate de livrare. În absența cumpărătorului sau a unui mandatar la momentul livrării, bunurile achiziționate sunt re-livrate, dar nu mai devreme de a doua zi după ce clientul plătește contravaloarea livrării ratate la unul din magazinele ROMSTAL. În cazul în care livrarea inițială a fost cu titlu gratuit, costul re-livrării pentru Chisinău va constitui 100 lei, iar pentru alte localități – reieșind din Tarifele de livrare indicate mai jos.
 • Clientul trebuie să deschidă coletul la livrare și să se asigure că primește produsul comandat în stare perfectă vizual. Posibilitatea de a verifica tehnic (testa/proba) produsul nu există.
 • Pentru produsele “pe bază de comandă”, termenele de livrare sunt indicate cu titlu orientativ pe site. Termenele exacte de livrare sunt comunicate clienților pentru fiecare produs în parte, de către operatorii magazinului online. Acest tip de produse se livrează doar în condițiile de plată 100% avans.

 

Grafic de livrări

CHIȘINĂU:

Livrările în Chișinău se pot face în aceeași zi, sau în ziua următoare, în funcție de disponibilitatea transportului de livrare.

Livrările se efectuiază în intervalul orar:

 • Luni – vineri: 09:00 – 17:00
 • Sâmbătă: 09:00 – 15:00.

ȚARĂ:

Livrările GRATUITE în țară se pot efectua în 1-7 zile lucrătoare, în funcție de graficul de livrări la magazinele ROMSTAL.

Livrările CONTRA COST în țară se pot face în 1-3 zile lucrătoare, în funcție de disponibilitatea transportului de livrare.

Livrările se fac în intervalul orar:

 • Luni – vineri: 09:00 – 17:00. 

 

Tarife livrare

Localitate / Valoare comandă

Chișinău +raza 25 km

Bălți, Orhei, Cahul, Căușeni, Ungheni

Alte localități

Comandă sub

3000 MDL

50 MDL

*GRATUIT pentru preluare din cel mai apropiat magazin ROMSTAL

3 MDL/km/direcție (6 MDL tur/retur)

*GRATUIT la cel mai apropiat magazin ROMSTAL / săptămânal

3 MDL/km/direcție (6 MDL tur/retur)

*GRATUIT la cel mai apropiat magazin ROMSTAL / săptămânal

Comandă peste

3000 MDL

GRATUIT

3 MDL/km/direcție (6 MDL  tur/retur)

*GRATUIT la cel mai apropiat magazin ROMSTAL / săptămânal

3 MDL/km/direcție (6 MDL tur/retur) 

*GRATUIT la cel mai apropiat magazin ROMSTAL / săptămânal

*Toate prețurile includ TVA.

Vezi mai mult