Modalități de plată

Puteți alege să plătiți comanda prin metoda cea mai potrivită pentru Dvs:

-   Plată online (card bancar)

-   Plată în magazin (alegeți din lista magazinelor ROMSTAL magazinul la care preferați să faceți plata)

-   Transfer bancar (în avans)

-   Plată la livrare (în numerar, în MDL)

-   Plată la livrare (card bancar)

În funcție de modalitatea preferată, veți primi instrucțiuni suplimentare, dacă este cazul.

Plată online (card bancar)

Puteți efectua plata online cu cardul bancar personal sau al firmei Dvs, în condiții de securitate deplină E-Gateway.

Cardurile acceptate sunt VISA si MASTERCARD.

Pentru plățile online nu se percep comisoane suplimentare.

Pentru finalizarea corectă a tranzacției, trebuie să furnizați codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fața cardului, fără spații), data de expirare și codul CVV (ultimile trei cifre de pe spatele cardului, inscripționate pe banda cu semnatura Dvs).

Indiferent de valuta contului de card, tranzacțiile se fac în MDL. Pentru cardurile emise de Victoriabank, schimbul valutar se va face la cursul afișat de aceasta pe site-ul victoriabank.md (sectiunea curs valutar carduri). Pentru cardurile în valută emise de către alte banci, schimbul valutar se va face la cursul practicat de sistemele de plăți VISA sau MASTERCARD, în dependență de card.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele E-Gateway. ROMSTAL nu solicită și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul Dvs.

Plată în magazin

Puteți alege sa achitați în numerar sau cu card bancar într-unul din magazinele noastre din toată țara. Pentru aceasta, după bifarea opțiunii “Plată în magazin”, selectați din lista magazinelor ROMSTAL magazinul la care preferați să faceți plata.

Această modalitate de plata a fost creată pentru o mai mare flexibilitate, pentru clienții care nu dețin card sau cont bancar, sau prefera modalitatea de plată în numerar. O comandă va putea fi ridicată din magazinul de unde s-a ales să se plătească, în limita stocului magazinului respectiv. În cazul în care produsele nu sunt disponible pe moment în magazin, ele vor fi livrate din stocul central în termen de 1-3 zile pentru Chisinau si aproximativ 3 zile pentru magazinele din țară. Astfel, momentul plății și momentul ridicării produselor pot fi diferite.

Transfer bancar

Plata prin transfer bancar (ordin de plată) se face doar în baza facturii proforme emise de ROMSTAL (e-mail confirmare comanda). Această factură proformă se poate achita la sediul unei banci sau printr-un sistem online.

Plată la livrare (în numerar, în MDL / card bancar)

Această modalitate de plată permite achitarea comenzii în numerar sau cu cardul bancar, în momentul livrării.

Plata la livrare în numerar este disponibilă pentru achizițiile online în valoare minima de 500 MDL (fără valoarea transportului) și în limita a maxim 10 000 MDL (fără valoarea transportului). Pentru comenzile cu valori sub 500 MDL și de peste 10 000 MDL, este necesara plata cu cardul direct pe site, plata într-unul din magazinele ROMSTAL sau transferul bancar.

*Metoda de plată la livrare nu este disponibilă pentru produsele pe baza de comandă (cele care lipsesc pe stocul ROMSTAL și se importă special pentru Dvs).