Service ECOSOFT

Contacte:

Tel: +373 620 22 881
Tel: +373 22 022 881
E-mail: ecosoft@romstal.md

 

Cod

Denumire serviciu ECOSOFT

Tarif, MDL cu TVA

SERCARTUS

Înlocuire cartușe 1-2-3 – filtru pentru apă

(Înlocuirea cartușelor de pre-filtrare, spălarea carcaselor cu apă, spălarea cartușelor de praf de cărbune, verificarea filtrului. Cartușele se plătesc separat)

200

SERCARTUS

Înlocuire integrală cartușe în filtrul pentru apă

(Înlocuirea cartușelor 1-2-3, înlocuire membrană și postcarbon, spălarea carcaselor cu apă, spălarea cartușelor de praful de cărbune, verificarea filtrului pentru etanșare. Cartușele se plătesc separat)

200

MONTRED300

Instalare reductor presiune

350

MONFIL500

Instalare și pornire filtru osmoză inversă

(Racordarea filtrului la comunicațiile deja existente - rețea de alimentare cu apă, canalizare. Perforarea unei găuri pentru robinetul apei filtrate cu diametrul de 12 mm în chiuvetă sau suprafața de lucru din METAL sau LEMN. Spălarea cartușelor, verificarea presiunii vasului de expansiune, instalarea robinetului pentru apa filtrată)

600

MONFIL800

Instalare și pornire filtru cu osmoză inversă

(Racordarea filtrului la comunicațiile deja existente - rețea de alimentare cu apă, canalizare. Perforarea unei găuri pentru robinetul apei purificate cu diametrul de 12 mm în chiuvetă sau suprafață de lucru din PIATRĂ. Spălarea cartușelor, verificare presiunei vasului de expansiune, instalarea robinetului pentru apa filtrată)

800

MONFIL280

Instalare și pornire sistem triplu filtrare apă

(Racordarea filtrului la comunicatiile deja existente - rețea de alimentare cu apă, canalizare. Perforarea unei găuri pentru robinetul apei filtrate cu diametrul de 12 mm în chiuvetă. Se achită separat găurirea în piatră artificială)

350

DEMONT1

Demontarea filtrui pentru apă

(Deconectarea filtrului de la alimentare cu apă, canalizare depinde de modelul filtrului. Costul include eliminarea tuturor elementelor de filtrare (la cererea clientului). 50% reducere dacă este instalat un filtru nou)

300

MODERN1

Modernizarea filtrului pentru apă

(Instalarea unui singur element: robinet, etapă suplimentară de curățare, înlocuirea / instalarea rezervorului. Alte servicii - 50% reducere)

170

PIFDEDURIZ

Punere în funcțiune a filtrului casnic

Conectarea filtrului de apă la comunicațiile disponibile - (diametru de conectare de 1 inch), sistem de canalizare (diametrul conexiunii de cel puțin 32 mm) și priza 220V. Prețul include programarea supapei de control și spălarea materialului filtrant.

 

840 

 

DEZINFECT1

Dezinfectare filtru și rezervor

(Decontaminarea filtrului pentru apă cu o soluție specială, înlocuirea tuturor cartușelor. Cartușele se plătesc separat)

350

PIFDEDURIZ

Curățare filtru  tip coloană

(Diagnosticarea și curățarea injectorului, unitatea de distributie, linia de sare, linia de drenaj. Diagnosticul hidraulic și a pieselor de filtrare electronice, verificare funcționare supapă, funcționare contor. Verificarea și reglarea setărilor supapei de control, efectuarea testului la apă la fața locului. Evaluare generală a sistemului, test la scurgeri)

1000

CURATARE1

Curățare filtru casnic

(Diagnosticarea și curățarea injectorului, unitatea de distribuție, linia de sare, linia de drenaj. Diagnosticul hidraulic și al pieselor de filtrare electronice, verificare funcționare supapă, funcționare contor. Verificarea și reglarea setărilor supapei de control. Efectuarea testului la fața locului)

600

STOPSERV

Conservare / deconservare filtru casnic

(Conservarea / deconservarea  cu o solutie specială a filtrului până la 3 luni)

170

SERROBUST

Înlocuire cartușe sistem de filtrare Robust

(înlocuirea cartușelor 1–2–3, înlocuire  membrană, spălarea carcaselor cu apă, spălarea cartușelor de praful de cărbune, verificarea și diagnosticarea pieselor electronice, inspecție pompă, test la scurgere. Cartușele se plătesc separat)

350

CURATARE1

Curățare și spălare rezervor de sare din filtrul casnic

(Spălarea și curățarea rezervorului de sare al filtrului casnic)

600

MONROBUST

Instalare filtru Robust

(Racordarea filtrului la comunicațiile existente - rețeaua de alimentare cu apă (diametrul conexiunii 1/2 inch), canalizare. Prețul include conectarea standardă: filtru RObust + vas de expansiune + 2 puncte de consum de apă. Prețul nu include accesori pentru conectare adițională)

1450

 

Verificare filtru în garanție

0

DIAGNOST1

Diagnosticare osmoză comercială

1450

DEZINFECT2

Dezinfectare osmoză comercială

1200

DEZINFECT3

Dezinfectare rezervor osmoză inversă comercială, lei/litru

1,8 / L

DEZINFECT4

Spălare rezervor osmoză inversă comercială, lei/litru

2,4 / L

MATFIL40

Înlocuire material filtrant

40 / L

     

 

Cod

Denumire serviciu TRANSPORT

Tarif, MDL cu TVA

SER08409

 Taxa transport țară (se calculează pentru distanța tur-retur)

5/km/direcție

SER08410

 Taxa transport Chișinău

70

SER08411

 Taxa transport suburbii Chișinău

100