Cum comand online

Dacă sunteți pentru prima dată în magazinul online ROMSTAL.md, puteți să vă înregistrați și să beneficiați de avantajele contului personal. Nu trebuie să introduceți datele Dvs. cu fiecare comandă nouă- acestea vor fi salvate. În plus, în contul personal, puteți vizualiza istoricul comenzilor și puteți adăuga produse la Favorite.

Dacă sunteți deja înregistrat, trebuie să vă conectați la contul Dvs.

Căutați produsele dorite folosind motorul de căutare din partea de sus a site-ului sau folosind meniul din stânga.

Apăsați "Adaugă în coș".

În pagina coșului de cumpărături, aveți posibilitatea să revedeți lista produselor, să actualizați cantitatea sau să renunțați la unul sau la toate produsele selectate.

Dupa ce ați ales produsele, introduceți codul cuponului de reducere, dacă dispuneți de acesta, completați detaliile privind livrarea comenzii, în partea de jos a paginii, sub "Coșul de cumpărături". Durează maxim 1-2 minute.

a) Dacă sunteți client nou, atunci trebuie să completați doar datele din formular și să apăsați butonul "Trimit comanda".

b) Dacă sunteți deja client, introduceți e-mail-ul și parola în boxul din dreapta și vi se vor încărca toate datele pe care le-ați folosit la ultima comandă. Dacă doriți livrarea în aceleași condiții, trebuie doar să apăsați "Trimit comanda".

Grafic de procesare comenzi online

Comenzile online pot fi plasate oricând. Procesarea acestora este efectuată zilnic, de luni până vineri, în intervalul orelor 09:00 – 18:00.

Comenzile plasate în zilele de sâmbătă și duminică, sau în zilele de sărbători legale, se procesează în următoarea zi lucrătoare.