ROMSTAL Moldova

Istoria ROMSTAL începe în anul 1994, în România, atunci când acționarii companiei și-au dorit să ofere clienților ceea ce nu găseau pe piață: produse noi și calitate.
Din entuziasm, muncă și ambiție s-au născut rezultatele. Rând pe rând, an dupa an! Iar Compania s-a dezvoltat în toate orasele mari din România și...nu s-a oprit aici.
Au urmat alte 6 țări din sud-estul Europei ceea ce a transformat firma într-o companie multinațională. Am dezvoltat standarde de lucru, am devenit lideri de piață și suntem prima alegere atunci când clientul își dorește instalații de calitate pentru casa lui.
ROMSTAL Moldova a fost fondată în  anul 2003.
Misiunea noastră este de a fi principalul partener de încredere al instalatorilor, furnizându-le produse care reduc consumul de energie, apa și emisiile de gaze cu efect de seră.
 
Astăzi suntem o companie dinamică, specializată în comercializarea echipamentelor de instalații pentru construcții. Oferta companiei include peste 15.000 de produse aflate în stoc și peste 50.000 produse pe bază de comandă, caracterizate de o calitate recunoscută mondial, pe care ROMSTAL o adoptă ca și politică de piată.

Portofoliul ROMSTAL este grupat în 5 categorii de interes, gestionate de divizii specializate: Termo, Hidro, Sanitare, Electrice şi Ceramice.

ROMSTAL asigură:
- consultanţă tehnică în configurarea sistemelor şi în alegerea produselor
- un nivel de stoc livrabil imediat, în orice punct din țară, suficient pentru proiecte de mari dimensiuni, livrare promptă la domiciliul clientului, la baza căreia stau reţeaua extinsă de puncte de desfacere și parcul auto propriu
- service si piese de schimb in perioada de garanţie şi postgaranţie
- punere în funcțiune și autorizări conforme cu cerintele legale în vigoare.
Angajamentul ROMSTAL față de clienți este unul pe termen lung iar prezența noastră pe piață este dedicată în întregime în a oferi produse inovatoare, exclusive, precum și servicii de top, care satisfac cele mai exigente cerințe.
 
De la produse create respectand cele mai înalte standarde și servicii ce corespund celor mai mari exigente, până la suportul tehnic oferit de specialiștii companiei, ROMSTAL își doreste maximizarea gradului de satisfacție al clienților săi.
În prezent, ROMSTAL este una din companiile cele mai importante de pe piața de profil iar partenerii noștri au o contribuție esențială. În timp, excelenta noastră colaborare s-a transformat într-o relație de parteneriat, bazată pe respect și încredere.
 
Sustenabilitate în ROMSTAL
 
ROMSTAL  contribuie activ la reducerea emisiilor de CO2 la nivel local şi global, prin:
- comercializarea produselor ECO, ceea ce conduce la reducerea amprentei de CO2 la clădirile/lucrările clienților Romstal
- diminuarea amprentei energetice a clădirilor (izolare termică, eficientizarea instalațiilor folosite pentru încălzirea/răcirea magazinelor noastre, înlocuirea iluminatului clasic cu cel de tip LED, folosirea sistemului BMS (Building Management System) pentru controlul şi monitorizarea automatizată a echipamentelor şi instalațiilor care funcționează în locațiile ROMSTAL)
- reducerea consumului altor resurse (apă – prin instalarea perlatoarelor, hârtie – prin montarea uscătoarelor de mâini, tipărirea documentelor numai când este absolut necesar şi atunci față - verso)
- ptimizarea transportului şi înlocuirea flotei auto poluante
- producerea de energie regenerabilă
- colectarea selectivă și reciclarea deşeurilor (acolo unde este posibil).
 
Monitorizarea emisiilor de CO2 ne ajută să evidențiem progresul datorat investițiilor atât în modernizarea şi eficientizarea din punct de vedere energetic a clădirilor ROMSTAL, cât şi a flotei auto şi să atingem cât mai rapid obiectivul propus pentru reducerea amprentei de carbon, conform politicii energetice a companiei.