POMPA CIRCULATIE ELECTRONICA DAB EVOSTA3 80/130 M

5.608,00 MDL / buc TVA inclus

buc
Adaugă în coş
 • În stoc

Descriere

Pompa electronica DAB EVOSTA 3 este o pompa de circulatie cu consum redus de energie utilizata pentru pomparea apei in instalatiile incalzire si racire. Noua gama de electropompe combina puterea unei pompe de circulatie mecanice cu avantajele electropompei. Datorita motorului sincron, convertizorului de frecventa si a eficientei energetice mai mici de 0,19, precum a clasei de protectie IPX5 a dezaerisitorului integrat, gama se situeaza printre cele mai bune produse din categorie, in ceea ce priveste performanta sifiabilitatea. Aceste electropompe de circulatie este inlocuitorul perfect a pompelor de circulatie vechi cu trei viteze, datoritadimensiunilor compacte dar si a performantelor sale. Produsul este, de asemenea, extrem de usor de utilizat, cu un singur buton pentru reglarea secventiala si acces direct laarborele motorului pentru a il debloca cand este necesar. Pompa arata pe display debitul instant, inaltimea maxima de pompare si consumul instantaneu de curent in wati. Aceasta ofera noua functie de degazare automata. Corpul pompei este din fonta vopsit in camp electrostatic si motor cu rotor umed. Carcasa motor din otel, rotor dintehnopolimer. Arbore motor ceramic fixat pe bucse ceramice lubrifiat de lichidul pompat. Invelis rotor, captuseala stator si flansa de inchidere din otel inoxidabil. Inel de etansare din cauciuc si dezaerisitor din alama.

Datorita protectiei interne a motorului, pompa nu necesita protectie impotriva supraincarcarii. Setarile pompelor de circulatie EVOSTA 3 pot fi modificate in panoul de control de pe fata acesteia. Pompele au noua setari care pot fi accesate prin derularea butonului MODE. Trei lumini LED de pe panoul principal arata setarea curenta.

Vezi mai mult

Specificaţii

BRAND DAB
MODEL EVOSTA 3
TIP CONSTRUCTIV CIRCULATIE
MATERIAL FONTA
TEMPERATURA MAXIMA DE LUCRU FLUID [°C] 110
TEMPERATURA MINIMA DE LUCRU FLUID [°C] -10
INALTIME DE POMPARE MAX [mca] 8
DEBIT MAXIM [m3/h] 4.2
PRESIUNE MAXIMA [bar] 10
RACORD CORP POMPA [toli] 1 1/2
DISTANTA INTRE RACORDURI [mm] 130
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50
PUTERE ELECTRICA MAX ABSORBITA [W] 55
CURENT NOMINAL [A] 0.47
GRAD PROTECTIE ELECTRICA [IP] IPX5
MASA [kg] 2.05
Vezi mai mult

Schiţe

Nu exista informații.

Documentație

Detalii livrare

Condiții de livrare

Produsele comandate prin intermediului magazinului online romstal.md pot fi livrate doar pe teritoriul Republicii Moldova.

Produsele comandate online pot fi:

 • Ridicate personal de client, în orice magazin ROMSTAL
 • Livrate de către ROMSTAL la domiciliul/șantierul clientului în următoarele condiții:
 • Livrarea produselor se efectuează în cel mai apropiat punct de acces pentru camionul de marfă față de adresa de livrare - la intrarea în bloc/curte, la intrarea pe stradă (în cazul în care există restricții zonale de acces).
 • Produsele NU sunt ridicate la etaj sau livrate în interiorul imobilului.
 • Livrările se efectuiază cu mașinile ROMSTAL, iar în cazuri excepționale cu curierul rapid.  
 • Paleții, pe care se livrează mărfurile, sunt proprietatea companiei și nu sunt transferați cumpărătorului.
 • Curierul va telefona clientul estimativ cu o oră înainte de a livra comanda sau, în cazul în care clientul nu răspunde, îi va experia un SMS cu informațiile legate de livrare. În absența cumpărătorului sau a unui mandatar la momentul livrării, bunurile achiziționate sunt re-livrate, dar nu mai devreme de a doua zi după ce clientul plătește contravaloarea livrării ratate la unul din magazinele ROMSTAL. În cazul în care livrarea inițială a fost cu titlu gratuit, costul re-livrării pentru Chisinău va constitui 100 lei, iar pentru alte localități – reieșind din Tarifele de livrare indicate mai jos.
 • Clientul trebuie să deschidă coletul la livrare și să se asigure că primește produsul comandat în stare perfectă vizual. Posibilitatea de a verifica tehnic (testa/proba) produsul nu există.
 • Pentru produsele “pe bază de comandă”, termenele de livrare sunt indicate cu titlu orientativ pe site. Termenele exacte de livrare sunt comunicate clienților pentru fiecare produs în parte, de către operatorii magazinului online. Acest tip de produse se livrează doar în condițiile de plată 100% avans.

 

Grafic de livrări

CHIȘINĂU:

Livrările în Chișinău se pot face în aceeași zi, sau în ziua următoare, în funcție de disponibilitatea transportului de livrare.

Livrările se efectuiază în intervalul orar:

 • Luni – vineri: 09:00 – 17:00
 • Sâmbătă: 09:00 – 15:00.

ȚARĂ:

Livrările GRATUITE în țară se pot efectua în 1-7 zile lucrătoare, în funcție de graficul de livrări la magazinele ROMSTAL.

Livrările CONTRA COST în țară se pot face în 1-3 zile lucrătoare, în funcție de disponibilitatea transportului de livrare.

Livrările se fac în intervalul orar:

 • Luni – vineri: 09:00 – 17:00. 

 

Tarife livrare

Localitate / Valoare comandă

Chișinău +raza 25 km

Bălți, Orhei, Cahul, Căușeni, Ungheni

Alte localități

Comandă sub

3000 MDL

50 MDL

*GRATUIT pentru preluare din cel mai apropiat magazin ROMSTAL

3 MDL/km/direcție (6 MDL tur/retur)

*GRATUIT la cel mai apropiat magazin ROMSTAL / săptămânal

3 MDL/km/direcție (6 MDL tur/retur)

*GRATUIT la cel mai apropiat magazin ROMSTAL / săptămânal

Comandă peste

3000 MDL

GRATUIT

3 MDL/km/direcție (6 MDL  tur/retur)

*GRATUIT la cel mai apropiat magazin ROMSTAL / săptămânal

3 MDL/km/direcție (6 MDL tur/retur) 

*GRATUIT la cel mai apropiat magazin ROMSTAL / săptămânal

*Toate prețurile includ TVA.

Vezi mai mult