COLOANA DUS CU HIDROMASAJ KRONER, PALARIE 20x20 cm, PVC ALB, 20x150 cm

3.894,00 MDL / buc TVA inclus

buc
Adaugă în coş
 • Garanție: 12 luni
 • În stoc

Descriere

Coloană pentru duș, cu hidromasaj, fabricată din PVC.
Pachetul include:
- pălărie de duș pătrată cu lungimea de 200 mm și lățimea de 200 mm, cu duze anticalcar;
- furtun de duș cu lungimea de 1500 mm;
- baterie monocomandă și divertor cu 3 ieșiri;
- 3 duze hidromasaj;
- telefon de dus din ABS, cu 1 funcție.

Pentru o cabină de duș modernă avem nevoie de o coloană de duș multifuncțională, care să ne ofere mai mult decât un simplu duș. Coloana cu hidromasaj este exact ceea ce ne trebuie pentru a beneficia de revigorare și relaxare oricând dorim. Coloana este alcătuită din tot ce este nevoie pentru ca dușul să se desfășoare perfect. Fie că dorim un duș rapid dimineața, sau dorim să ne oferim un răgaz de răsfăț, coloana este complet dotată pentru a ne oferi cea mai bună experiență. În funcție de preferințele noastre, putem opta pentru utilizarea pălăriei de duș cu dimensiuni generoase pentru a elimina mult mai eficient orice urmă de săpun sau șampon.

În acest fel nu vom pierde timp în cabina de duș, în special atunci când ne grăbim. În cazul în care dorim să ne destindem și să ne acordăm timp pentru un moment de relaxare putem întrebuința duzele de masaj. Acestea proiectează jeturi puternice de apă care acționează întocmai precum un masaj profesionist, doar că mult mai plăcut. Durerile musculare și durerile de spate nu vor mai fi o problemă, căci cu ajutorul coloanei de duș cu hidromasaj putem să ne bucurăm de un masaj eficient ori de câte ori avem nevoie. Fără bani cheltuiți, fără programări, ci foarte comod și simplu putem obține un masaj care să fie întocmai precum ne dorim. Coloana este alcătuită dintr-o baterie cu monocomandă, prin care putem regla foarte ușor debitul și temperatura apei.

Mânerul acesteia asigură mobilitate maximă pentru a oferi confort total în manevrare. Pălăria de duș și telefonul de duș sunt prevăzute cu duze cauciucate care previn depunerile de calcar. Acestea se curăță cu ușurință, astfel încât să nu permită deteriorarea metalului și afectarea funcționalității acestora. Un adevărat izvor de binedispoziție, coloana de duș cu hidromasaj ne aduce un plus de înviorare și ne ajută să ne regăsim starea de spirit pozitivă. Calitatea excepțională cu care este confecționată și designul axat pe funcționalitate, fac din coloana de duș alegerea excelentă pentru confortul nostru.Vezi mai mult

Specificaţii

BRAND KRONER
TIP COLOANA DE DUS
MODEL P5286
INALTIME [mm] 1500
LUNGIME [mm] 190
MATERIAL PVC
CULOARE ALB
Vezi mai mult

Schiţe

Nu exista informații.

Documentație

Nu exista informații.

Detalii livrare

Condiții de livrare

Produsele comandate prin intermediului magazinului online romstal.md pot fi livrate doar pe teritoriul Republicii Moldova.

Produsele comandate online pot fi:

 • Ridicate personal de client, în orice magazin ROMSTAL
 • Livrate de către ROMSTAL la domiciliul/șantierul clientului în următoarele condiții:
 • Livrarea produselor se efectuează în cel mai apropiat punct de acces pentru camionul de marfă față de adresa de livrare - la intrarea în bloc/curte, la intrarea pe stradă (în cazul în care există restricții zonale de acces).
 • Produsele NU sunt ridicate la etaj sau livrate în interiorul imobilului.
 • Livrările se efectuiază cu mașinile ROMSTAL, iar în cazuri excepționale cu curierul rapid.  
 • Paleții, pe care se livrează mărfurile, sunt proprietatea companiei și nu sunt transferați cumpărătorului.
 • Curierul va telefona clientul estimativ cu o oră înainte de a livra comanda sau, în cazul în care clientul nu răspunde, îi va experia un SMS cu informațiile legate de livrare. În absența cumpărătorului sau a unui mandatar la momentul livrării, bunurile achiziționate sunt re-livrate, dar nu mai devreme de a doua zi după ce clientul plătește contravaloarea livrării ratate la unul din magazinele ROMSTAL. În cazul în care livrarea inițială a fost cu titlu gratuit, costul re-livrării pentru Chisinău va constitui 100 lei, iar pentru alte localități – reieșind din Tarifele de livrare indicate mai jos.
 • Clientul trebuie să deschidă coletul la livrare și să se asigure că primește produsul comandat în stare perfectă vizual. Posibilitatea de a verifica tehnic (testa/proba) produsul nu există.
 • Pentru produsele “pe bază de comandă”, termenele de livrare sunt indicate cu titlu orientativ pe site. Termenele exacte de livrare sunt comunicate clienților pentru fiecare produs în parte, de către operatorii magazinului online. Acest tip de produse se livrează doar în condițiile de plată 100% avans.

 

Grafic de livrări

CHIȘINĂU:

Livrările în Chișinău se pot face în aceeași zi, sau în ziua următoare, în funcție de disponibilitatea transportului de livrare.

Livrările se efectuiază în intervalul orar:

 • Luni – vineri: 09:00 – 17:00
 • Sâmbătă: 09:00 – 15:00.

ȚARĂ:

Livrările GRATUITE în țară se pot efectua în 1-7 zile lucrătoare, în funcție de graficul de livrări la magazinele ROMSTAL.

Livrările CONTRA COST în țară se pot face în 1-3 zile lucrătoare, în funcție de disponibilitatea transportului de livrare.

Livrările se fac în intervalul orar:

 • Luni – vineri: 09:00 – 17:00. 

 

Tarife livrare

Localitate / Valoare comandă

Chișinău +raza 25 km

Bălți, Orhei, Cahul, Căușeni, Ungheni

Alte localități

Comandă sub

3000 MDL

50 MDL

*GRATUIT pentru preluare din cel mai apropiat magazin ROMSTAL

3 MDL/km/direcție (6 MDL tur/retur)

*GRATUIT la cel mai apropiat magazin ROMSTAL / săptămânal

3 MDL/km/direcție (6 MDL tur/retur)

*GRATUIT la cel mai apropiat magazin ROMSTAL / săptămânal

Comandă peste

3000 MDL

GRATUIT

3 MDL/km/direcție (6 MDL  tur/retur)

*GRATUIT la cel mai apropiat magazin ROMSTAL / săptămânal

3 MDL/km/direcție (6 MDL tur/retur) 

*GRATUIT la cel mai apropiat magazin ROMSTAL / săptămânal

*Toate prețurile includ TVA.

Vezi mai mult