REZERVOR INCASTRAT OLI DIAMANTE EVO250, 3/6-3,5/7 L

2.043,00 MDL / buc TVA inclus

buc
Adaugă în coş
 • În stoc

Descriere

Pentru un aspect rafinat al băii și pentru mai mult spațiu disponibil, OLIVEIRA & IRMAO vă propune modelul de rezervor de Wc îngropat OLI DIAMANTE EVO250. Simplu de instalat și cu rezistență foarte crescută, rezervorul este perfect pentru orice tip de baie, în special pentru încăperile mai puțin spațioase.


Baia arată cu totul diferit cu ajutorul unui rezervor de WC ascuns. Singurul lucru vizibil la acesta este placa de comandă care acționează mecanismul de tragere a apei. Rezervorul poate fi montat fără dificultate în spatele unui perete fals, putând să reziste fără probleme pentru foarte mult timp. Durabilitatea crescută a rezervorului îl face să fie o variantă optimă, deoarece nu va fi nevoie de înlocuirea frecventă a acestuia.


Nefiind vizibil, rezervorul este ideal pentru amenajarea încăperii în orice stil dorim. Aspectul general al băii va căpăta un accent mai elegant, iar spațiul va fi mai puțin încărcat. Rezervoarele aparente ocupă spațiu suplimentar și reprezintă concomitent medii propice răspândirii bacteriilor. Prin intermediul rezervorului ascuns vom beneficia de un obiect sanitar în minus, care nu va mai incomoda, iar igienizarea băii va putea fi realizată mult mai simplu.


Rezervorul OLI DIAMANTE EVO250 este conceput pentru a funcționa cu un volum redus de apă. Capacitatea bazinului este de maximum 7 litri, având posibilitatea de a funcționa și cu 3 litri. În acest fel se obține o eficiență foarte ridicată a consumului de apă. Curățarea vasului de toaletă poate fi efectuată la fel de bine printr-un jet puternic de apă, însă utilizându-se o cantitate mult mai redusă de lichid. Consumul redus de apă înseamnă costuri mai mici la facturi, fără nici un efort, doar cu rezervorul îngropat OLI DIAMANTE EVO250.


Vezi mai mult

Specificaţii

TIP REZERVOR WC
BRAND OLIVEIRA & IRMAO
SERIE EVO250
MODEL FARA CADRU
MONTAJ INCASTRAT
INALTIME [mm] 580
LATIME [mm] 419
ADANCIME [mm] 80+/-10
Vezi mai mult

Schiţe

Documentație

Nu exista informații.

Detalii livrare

Condiții de livrare

Produsele comandate prin intermediului magazinului online romstal.md pot fi livrate doar pe teritoriul Republicii Moldova.

Produsele comandate online pot fi:

 • Ridicate personal de client, în orice magazin ROMSTAL
 • Livrate de către ROMSTAL la domiciliul/șantierul clientului în următoarele condiții:
 • Livrarea produselor se efectuează în cel mai apropiat punct de acces pentru camionul de marfă față de adresa de livrare - la intrarea în bloc/curte, la intrarea pe stradă (în cazul în care există restricții zonale de acces).
 • Produsele NU sunt ridicate la etaj sau livrate în interiorul imobilului.
 • Livrările se efectuiază cu mașinile ROMSTAL, iar în cazuri excepționale cu curierul rapid.  
 • Paleții, pe care se livrează mărfurile, sunt proprietatea companiei și nu sunt transferați cumpărătorului.
 • Curierul va telefona clientul estimativ cu o oră înainte de a livra comanda sau, în cazul în care clientul nu răspunde, îi va experia un SMS cu informațiile legate de livrare. În absența cumpărătorului sau a unui mandatar la momentul livrării, bunurile achiziționate sunt re-livrate, dar nu mai devreme de a doua zi după ce clientul plătește contravaloarea livrării ratate la unul din magazinele ROMSTAL. În cazul în care livrarea inițială a fost cu titlu gratuit, costul re-livrării pentru Chisinău va constitui 100 lei, iar pentru alte localități – reieșind din Tarifele de livrare indicate mai jos.
 • Clientul trebuie să deschidă coletul la livrare și să se asigure că primește produsul comandat în stare perfectă vizual. Posibilitatea de a verifica tehnic (testa/proba) produsul nu există.
 • Pentru produsele “pe bază de comandă”, termenele de livrare sunt indicate cu titlu orientativ pe site. Termenele exacte de livrare sunt comunicate clienților pentru fiecare produs în parte, de către operatorii magazinului online. Acest tip de produse se livrează doar în condițiile de plată 100% avans.

 

Grafic de livrări

CHIȘINĂU:

Livrările în Chișinău se pot face în aceeași zi, sau în ziua următoare, în funcție de disponibilitatea transportului de livrare.

Livrările se efectuiază în intervalul orar:

 • Luni – vineri: 09:00 – 17:00
 • Sâmbătă: 09:00 – 15:00.

ȚARĂ:

Livrările GRATUITE în țară se pot efectua în 1-7 zile lucrătoare, în funcție de graficul de livrări la magazinele ROMSTAL.

Livrările CONTRA COST în țară se pot face în 1-3 zile lucrătoare, în funcție de disponibilitatea transportului de livrare.

Livrările se fac în intervalul orar:

 • Luni – vineri: 09:00 – 17:00. 

 

Tarife livrare

Localitate / Valoare comandă

Chișinău +raza 25 km

Bălți, Orhei, Cahul, Căușeni, Ungheni

Alte localități

Comandă sub

3000 MDL

50 MDL

*GRATUIT pentru preluare din cel mai apropiat magazin ROMSTAL

3 MDL/km/direcție (6 MDL tur/retur)

*GRATUIT la cel mai apropiat magazin ROMSTAL / săptămânal

3 MDL/km/direcție (6 MDL tur/retur)

*GRATUIT la cel mai apropiat magazin ROMSTAL / săptămânal

Comandă peste

3000 MDL

GRATUIT

3 MDL/km/direcție (6 MDL  tur/retur)

*GRATUIT la cel mai apropiat magazin ROMSTAL / săptămânal

3 MDL/km/direcție (6 MDL tur/retur) 

*GRATUIT la cel mai apropiat magazin ROMSTAL / săptămânal

*Toate prețurile includ TVA.

Vezi mai mult